Política d'enviaments

Terminis d'elaboració de comandes i lliuraments:

Les comandes estàndard per a les que no s'especifiqui un termini diferent amb el comprador, aquestes seran elaborades entre les 24 i 48 hores laborables posteriors al pagament i lliurats en un termini de:

Entre 2 i 3 dies laborables posteriors a la seva finalització (Espanya peninsular i Portugal).

Entre 5 i 6 dies laborables per a Balears i Canàries

10 dies laborables aprox. per a Unió Europea

20 dies laborables aprox. per a la resta del Món

 

Preu de les despeses d'enviament segons destinació:

Espanya peninsular, Balears i Portugal - 5 € (IVA incl.)

Unió Europea (resta de països) - 15 €

Canàries, Ceuta, Melilla i la resta del Món - 25 €

Consulta les FAQs per a més informació.

 

Informació de seguiment de la comanda:

Un cop haguem tramitat l'enviament de la teva comanda, rebràs un correu electrònic de confirmació amb el teu número de seguiment i l'enllaç de la mateixa perquè puguis comprovar l'estat de la teva comanda en tot moment.

 

Adreça d'enviament:

Si us plau, assegura't que la direcció i les dades d'enviament facilitades són correctes. Si has realitzat la teva comanda i la direcció d'enviament és incorrecte, si us plau contacta'ns el més aviat possible i intentarem solucionar-ho. Tingues en compte que un cop processats, les comandes no poden ser modificats ni cancel·lats. Maria Amorós no es fa responsable d'incidències amb la direcció de lliurament facilitada.

Si l'adreça de lliurament no està correctament completada per part de client i les comandes enviats són retornats, Maria Amorós no es farà responsable dels costos d'enviament assumits pel client ni tampoc de el cost de l'segon enviament.

No es pot considerar responsable a Maria Amorós si no pot enviar la comanda sol·licitat causa de circumstàncies alienes al seu control, entre elles retards per part dels nostres proveïdors, incendis, inundacions, vagues, problemes elèctrics, etc.

 

Taxes i gravàmens internacionals:

Maria Amorós no es fa responsable de cap taxa o impost extra que passi al llarg de l'enviament. Es recomana que abans de realitzar la comanda es consultin les despeses duaners.

 

Opcions d’enviament:

RECOLLIDA EN TALLER

Si et trobes en una població propera al nostre taller de Sabadell, tindràs l'opció de recollir la teva comanda en el mateix. Indica-ho quan facis la teva comanda i trobarem un dia i hora per atendre't i entregar personalment el teu encàrrec.

 

CORREUS EXPRESS 24 / 48H (Territori nacional peninsular)

Enviament realitzat per la companyia CORREUS EXPRESS amb lliurament directe a l'adreça postal proporcionada.

Si no has rebut la teva comanda un cop transcorreguts 3 dies laborables després de la recepció de l'correu electrònic confirmant l'enviament i amb el teu número de seguiment, pots posar-te en contacte amb nosaltres i mirarem de solucionar la incidència.

Tingues en compte que en períodes nadalencs o similars els serveis de paqueteria poden patir sobrecàrregues de treball que comportin petits retards respecte a la data de lliurament estimada.

Els lliuraments es realitzen de dilluns a divendres en horari de 9h a 19h.

 

ENVIAMENTS A BALEARS / CANÀRIES / CEUTA / MELILLA I ENVIAMENTS INTERNACIONALS

Els clients d'aquests països estan subjectes a pagar les possibles despeses de duanes. En el cas que sigui necessari realitzar tràmits duaners aquests aniran exclusivament a càrrec de el client i en cap cas seran costejats parcial o totalment per Maria Amorós.

La companyia de transport (Correus / DHL / SEUR / UPS) com el temps d'enviament (de 3 a 20 dies laborables) dependrà de cada destinació. T'informarem pertinentment de tots els detalls quan procedim a preparar la teva comanda.

 

ENVIAMENTS A PAÏSOS DE LA UNIÓ EUROPEA

La companyia de transport (Correus / DHL / SEUR / UPS) com el temps d'enviament (10 dies laborables aprox.) Dependrà de cada destinació. T'informarem pertinentment de tots els detalls quan procedim a preparar la teva comanda.

 

Contacte:

Per a qualsevol assumpte relacionat amb l'enviament de la teva comanda, pots contactar-nos a través de:

E-mail: info@illustracionsmusicals.cat

Telf: +34 659 34 43 68

WhatsApp: fes click aquí